ir. Gido van Zonarchitect

Studeerde in 2010 af aan de Universiteit Delft en richtte datzelfde jaar zone zuid architecten op. Leerde de kneepjes van het vak via zijn vader en tevens architect Nic van Zon. Deed uitgebreid onderzoek naar verschillende renovatie en restauratie opgaven in de regio en is gespecialiseerd in binnenstedelijke herontwikkeling.
Gido is binnen het bureau verantwoordelijk voor het ontwerp en begeleidt opdrachtgevers tijdens de uitvoering. Werkt op dit moment aan verschillende particuliere villa’s en kleinschalige renovaties. Heeft een breed regionaal netwerk, is lid van Platvorm R; Tafelronde 64 en stichting de Ghulden Roos.
Gido van Zon is geregistreerd architect onder nummer 1.140101.013 en tevens lid van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA)

ing. John Aartsprojectleider, technisch ontwerper

Studeerde in 1995 af aan de HTS Tilburg en werkte sindsdien bij verschillende toonaangevende architecten bureaus in de regio West-brabant en Zeeland. Werkt sinds 2016 binnen zone zuid architecten als projectleider en technisch ontwerper. Heeft oog voor detail en een passie voor het bouwambacht. Weet na de ontwerp fase een project tot in de puntjes voor te bereiden en is de belangrijke spil tussen idee en realisatie.

bsc. Vanity Orgers, assistent ontwerper

Heeft al sinds jonge leeftijd een fascinatie voor Interieur, design en Architectuur. Ze is in 2018 afgestudeerd op het Thomas More in Mechelen als interieurdesigner en in 2022 als Architect aan de academie van Bouwkunst Tilburg

Ze is altijd opzoek naar eenheid tussen interieur en exterieur, waarbij de gebruiker en omgeving centraal staat.

bsc. Marie Claire Hazenbroekassistent ontwerper

Is op dit moment bezig met de Master opleiding architectuur aan de technische universiteit in Delft. Is afgestudeerd aan de hogeschool Utrecht Build environment. Deed afstudeer onderzoek naar duurzame renovatie mogelijkheden binnen de horeca sector. Ondersteund het team tijdens het ontwerp proces.

avb. Nic J.G. Van Zonarchitect BNA

Studeerde in 1980 af aan de academie van bouwkunst Tilburg. Realiseerde met het bureau bouwprojecten op alle schaalniveaus door geheel Nederland, België en Frankrijk in zowel woning als utiliteitsbouw. Is als adviseur betrokken binnen zone zuid architecten.