Riagg Spijkenisse

Dit gezondheidszorg complex van het Riagg te Spijkenisse is in 1990 gebouwd en in 1998 uitegbreidt. Het complex is gelegen nabij het Metrostation en stadspark langs een natuurlijke route richting het stadscentrum. Door de uitbreiding is een atrium ontstaant waar de horizontale circulatie omheen georganiseerd is.

De spreekkamers en facilitaire ruimtes zitten hier weer omheen. De entree heeft een driedubbel hoge vide en legt verticale relaties met de verdiepingen. De kantine bevind zich in een grote ronde zaal die boven een vijver zweeft en uitkijkt over het stadspark. Parkeren is in de kelder opgelost.

Lees meer
  • Architect: Nic J G van Zon BNA
  • Locatie: P J Bliekstraat, Spijkenisse
  • Type: Nieuwbouw / uitbreiding
  • Aannemer: Boeters
  • Adviseur: BHV
  • Fase: Opgeleverd