Houten ’t Rond

Dit project is onderdeel van het vernieuwde centrum van Houten. Gelegen naast het nieuwe NS station dat verhoogd aanluit op het plangebied. Het project omvatte de realisatie van nieuwe winkels gesitueerd aan galerieen, pleintjes en of doorgaande straten.

Op de verdiepingen bevinden zich appartementen in 4 tot 6 lagen. Aan de zijde van Het Onderdoor is een woontoren van 14 bouwlagen gerealiseerd die tevends toegang biedt tot de op de verdieping gesitueerde cinema. De parkeergarages bevinden zich zowel onder als op het winkelcentrum. Het project werd in 2007-2008 gerealiseerd.

Lees meer
  • Architect: Nic J G Van Zon BNA, Paco Bunnik
  • Opdrachtgever: Vastned, AWH en Altera
  • Locatie: Houten
  • Type: Nieuwbouw, herstructurering
  • Aannemer: van Wijnen
  • Adviseur: de Grontmij
  • Fase: Opgeleverd