Frizz ID

Door het toevoegen van twee volumes is een voormalige garage / duivenkooi totaal getransformeerd in een prachtig atelier met kantoorruimte. Op alle vlakken is rekening gehouden met de programmatische behoefte en veelzijdigheid van de opdrachtgever.

De nieuwe volumes lijken in het voormalige bouwwerk te versmelten, waardoor een eenduidig concept tot uitdrukking komt. In een vroeg stadium van de opgave is besloten de nieuwbouw in de lengte richting te organiseren. Sterk horizontale banden accentueren deze keus en gaan over in een meer subtiel spel van vlakken in hout en stukwerk

Lees meer
  • Architect: Gido van Zon
  • Opdrachtgever: Reclame bureau Frizz ID
  • Locatie: Zundertseweg, Roosendaal
  • Type: Renovatie
  • Aannemer: Agtmaal Halderberge
  • Adviseur: de Grontmij
  • Fase: Opgeleverd