Terug naar overzicht
 • Op maat gemaakte treinbielzen trap. De treden liggen iets verhoogt ten opzichte van het stucwerk. Hierdoor lijken de treden te zweven, een interessant contrast tegen het zware houtwerk.

  Lees meer
  1202
 • Design

  Combekk Homeware

  3033
 • 1404
 • Deze overkapping trekt het binnen naar buiten en het buiten naar binnen. Een gezellige haard is verwerkt in de gekijmde muur die een beëindiging vormt van het terras. Hierboven een zwevend dak met lichtkoepels en houten delen.

  1212
 • Een bijzonder project op een bijzondere locatie ten noorden van de haven van Oostende in Belgie. Voor het ontwerp is inspiratie gehaald uit omgekeerde oude zeilschepen. Het hoofdvolume geeft een maritieme suggestie weer. Een gebouw dat zich aangetrokken voelt tot de vuurtoren en de duinen.

  En als een gedefragmenteerd zeilschip deels in zee en deels in de duinen een vaste plek op het strand geniet. De zeilclub omvat een gevarieerd programma van net geen 600 m2 met onder meer slaapvertrekken, een leslokaal, kleedruimten, opslag en een deel horeca.

  Lees meer
  1117
 • Zwevend kookeiland in beton hout en rvs. Deze keuken is tweezijdig te gebruiken met handige oplaad punten voor smartphone en tablet. het lijnenspel van het keukenblad volgt het ontwerp van de woning en mond uit in in houten ontbijttafel.

  Lees meer
  1413
 • Eigentijds ontworpen bar die op verschillende manieren reageert op de ruimte van het café. Solide materialen versmelten met de karakteristiek van het interieur. De bar is uitgevoerd in één helder hardstenen lijn element en is 8 cm opgetild waardoor een zwevend effect ontstaat.

  Ter plaatse van de monumentale deur is een steigerhouten verlaging in het barblad gemaakt. Dit hout komt ook terug in verschillende onderdelen van het meubilair. Tussen het zwarte element zitten kasteel stenen voor een solide touch. De achterbar is vanuit hetzelfde concept uitgevoerd.

  2903
 • De onderdoorgang is een belangrijke ontsluitingsroute in de binnenstad van Roosendaal. Daarnaast verbind deze de Markt met het Emile van Loonpark. Met bescheiden middelen hebben we meer licht, lucht en ruimte gecreëerd. In de voormalige situatie maakten de zwarte muren de onderdoorgang donker, kil en

  laag. Door het grijzen van de muren en hier en daar een kleur accent is een spel ontstaan van groen naar rood, van park naar stad. De onderdoorgang krijgt meer diepte door de hoogglans accenten tussen kolommen en kozijnen. Maar ook door de visual, een selectie van foto's met enig perspectief op de stad van vroeger en het park van nu..

  1209
 • 1322
 • Veilige kinderspeelplek waarin allerlei ridder en sprookjes elementen verwerkt zijn. De boomhut is volledig in steigerhout uitgevoerd, daarmee geeft het een eigentijdse twist en past het prima in de prachtige stadstuin.

  1105
 • 1516
 • De onderdoorgang is voor sommigen een entree naar de stad, voor anderen juist de poort naar het park. Dit is een interessant contrast tussen drukte en rust, tussen stenen en groen. Een onderdoorgang gaat van A naar B. De term is een probleem op zich. De onderdoorgang gaat van park naar stad of andersom maar speelt niet in op de potentiele mogelijkheden van de locatie. Parrotia is straks zeer herkenbaar als huiskamer van de stad. Een plek om even stil te staan, te inspireren of weer verder.
  Hoe dan ook de entree moet de plek in de stad markeren. Hier loop je niet onderdoor, deze plek passeer je want hij vraagt de aandacht.

  Lees meer
  1713