Loading
Of U nu een grote of kleine woning wilt. Wij maken er een villa van! Maatwerk architectuur waarbij we u kunnen begeleiden van ontwerp tot aan de oplevering. In een doordacht stappenplan werken we samen met U naar het ontwerp van Uw dromen. Uiteraard werken we de bouwtekeningen tot in de puntjes uit zodat het verkrijgen van de bouwvergunning, het selecteren van de aannemer en de uitvoering zelf soepel zal verlopen. Wij begeleiden U hier graag bij.
Zone zuid architecten is gespecialiseerd in binnenstedelijke (her)ontwikkeling van projectmatige woningbouw. Dit doen we voor beleggers en ontwikkelende partijen waarbij zone zuid zich in het proces opstelt als een flexibele en betrouwbare partner. Hierbij verenigen we de belangen van de initiatiefnemer met die van de gebouwde omgeving. Uiteraard stemmen we onze werkzaamheden af op de wensen en expertise van de opdrachtgever.
U bent in het bezit van bestaand (monumentaal) vastgoed of U heeft een locatie op het oog? U wilt hier aanpassingen aan doen maar weet niet goed waar te beginnen? Zone zuid architecten heeft een aantal zeer complexe renovaties gerealiseerd waarin het nieuwe met het bestaande op een verantwoorde manier met elkaar zijn verweven. Soms heel bescheiden, soms meer uitdrukkelijk, maar altijd tot in detail doordacht! Wij helpen U graag verder
Zakelijke opdrachtgevers adviseren we bij de ruimtelijke optimalisatie van hun bedrijfsvoering. We kunnen uw ideeën al in een vroeg stadium onderzoeken op ruimtelijke en of financiële haalbaarheid. We stemmen onze werkzaamheden op Uw wensen en expertise af. Hierdoor weten we op efficiënte wijze Uw ideeën te vertalen naar de optimale uitstraling van Uw bedrijf.
U wilt Uw woning verduurzamen? U wilt Uw woning een andere uitstraling geven? Of U wilt simpelweg wat meer ruimte? Zone zuid architecten onderzoekt de uitbreidingsmogelijkheden en legt deze aan U voor. Daarnaast visualiseren we hoe Uw nieuwe thuis er uit zou kunnen zien. Eventueel regelen we alle zaken rondom de bouwvergunning. Vervolgens adviseren we in de vervolgstappen en maken we een uitvoeringstekening waar U mee kunt bouwen.